16 desember, 2011

En gledens dag


 Vakre snill goda jenta mi

I går var den dagen som jeg har grudd meg lenge til kommet, nemlig dyrlegebesøket der vi skulle undersøke bi lyden som ble oppdaget ved siste rutinekontroll, jeg har mer eller mindre gått og tenkt på dette hele tiden de siste par tre ukene, og tenk det værste hele tiden.
Men det gikk veldig bra dommen ble at  Frøya har en mild grad av aorta stenose, oversatt til norsk så har hun en liten innsnerving på hoved pulsåra fra hjertet, men at denne er så liten at den vil ikke påvirke Frøya på noen måte.
Gud så lettet jeg ble, har gått og fryktet det værste, og så var det bare en «baggatel», men nå er hun altså friskmeldt.
Men det spørs om ho ikke kommer til og bli litt mere skeptisk til dyrlegen nå, for denne undersøkelsen likte ho ikke noe særlig, og bli holdt liggende nede på siden i 20 min, og så bli barbert da, det var fæle greier, men slapp og ta beroligende, for ho var egentlig veldig flink, men ville fort ut av ultralydrommet når vi var ferdige.

 Rimfrost

I morgen tenker jeg at jeg skal prøve og få unna all julehandel, satser på ett maratonløp der jeg blir ferdig med alt på en dag, er ikke så mye som skal kjøpes, pressanger til ungene, og litt ekstra julemat thats it.
Tenker det er en masse folk som stresser livet av seg om dagen, men det gidder ikke jeg, jula blir ikke noe bedre av den grunn.
I dag er det kun 6 dager igjen til sola snur og det går mot vår :)

Vel har vel ikke så mye mere og melde, men det var utrolig godt og få fjernet denne tunge steinen som jeg har hatt  nå de siste ukene.
Ta det pent den siste uke føre jul da folkens.

6 kommentarer:

 1. Veldig godt å høre at alt står bra til :)

  SvarSlett
 2. Så godt - da kan vi slappe av. Håper dere får noen fine førjulsdager nå.

  SvarSlett
 3. er så glad for alt er bra med godjenta! :)

  SvarSlett
 4. vil takke for alle gode tanker, er så flott at folk bryr seg

  SvarSlett
 5. Veldig glad for at alt var bra med Frøya, ho er ei fin jente:)

  SvarSlett
 6. Ariel ble også gla når Frøya kom og sa alt var bra.Så hadde onkel trond med godis og det var jo fint synes jeg.

  Hilsen ARIEL PÅ KJENNE

  SvarSlett